جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند
سرخط خبرها

تأکید رهبر معظم انقلاب بر توانمندی اثرگذار عرصه انرژی هسته‌ای و برق اتمی | رئیس سازمان انرژی اتمی: سوخت ۶۰ درصد را دست تولید داریم

  • کد خبر: ۱۰۹۲۰۵
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۶
تأکید رهبر معظم انقلاب بر توانمندی اثرگذار عرصه انرژی هسته‌ای و برق اتمی | رئیس سازمان انرژی اتمی: سوخت ۶۰ درصد را دست تولید داریم
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست تخصصی مبنا گفت: با ژرف‌نگری، حمایت و ایستادگی رهبر معظم‌ انقلاب و خودباوری دانشمندان در انرژی هسته‌ای توانستیم آن را به صورت بومی عرضه کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست تخصصی مبنا با موضوع «تأثیر تدابیر راهبردی رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در پیشرفت فناوری هسته‌ای» که عصر امروز به‌صورت مجازی برگزار شد، اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی، گفت: در عصر حاضر شاهد پیشرفت فوق‌العاده سریع علم و فناوری هستیم که پیوسته تأثیرات ژرفی در همه حوزه‌ها به وجود می‌آورد. حوزه علم و فناوری حوزه قدرت‌سازی است و سازمان‌های بین‌المللی در سال‌های اخیر در بخش‌های هوا و فضا، انرژی هسته‌ای، فناوری اطلاعات، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی شرایطی را فراهم کردند که این عرصه، قلمرو پیشتازی آن‌ها باشد و ازدست‌یافتن کشور‌های دیگر به‌ویژه در انرژی هسته‌ای برای جمهوری اسلامی ایران ممانعت کردند.

وی در این نشست که به‌همت دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌ا...‌العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) در مشهد برگزار شد، گفت: نکته مهم در این فرایند قدرت پیش‌برنده اهداف ملی کشور‌ها و امنیت ملی آن‌هاست که در دیپلماسی متبلور می‌شود و پشتوانه دیپلماسی قدرت نظامی و اقتصادی است که به‌صورت مستقیم در علم و فناوری ریشه دارد. هر چقدر این پیشرفت در کشور‌ها باشد و بتوانند به‌صورت فرایندی از آن استفاده کنند، بیشتر توانسته‌اند نقش قدرت‌سازی داشته باشند.

اسلامی گفت: ابرقدرت‌ها حتی قبل از پیروزی انقلاب که قرار بود برای کشور ما تأسیسات ایجاد کنند، به‌دلیل شرایط انقلاب پروژه‌ها را متوقف کردند و تعهدات خود را انجام ندادند، اما چرخه مهم، سوخت هسته‌ای است که مقام معظم رهبری با ژرف‌نگری از سال‌ها پیش با ورود به بحث علوم پیشرفته از این علوم حمایت کردند. ایستادگی ایشان سبب شد با نگاهی خودباورانه اقدام کنیم و نکته دوم نگاه و باور جوانان است که بعد از پایان تحصیلات توانستند وارد این عرصه شوند و این تکنولوژی‌ها را به‌صورت بومی عرضه کنند. در واقع با باور جوانان و هدایت و حمایت‌های مستمر از این جریان توانستیم به ظرفیت پایداری برسیم و اکنون کاملا خودکفا هستیم. بعد از خروج ترامپ از معاهده برجام یک مرتبه کشور توانست با یک حرکت جهادی ده‌ماهه مسیر ده‌ساله را در ظرفیت غنی‌سازی طی کند که این موضوع موجب دستپاچگی ۵+۱ شد و سبب شد آن‌ها مجددا به مذاکرات برگردند تا ظرفیت هسته‌ای ما را متوقف کنند.

وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در بخش‌های اثرگذار انرژی هسته‌ای و برق اتمی گفت: ما علی رغم تأکیدات رهبر معظم انقلاب آن‌طور که باید حرکت نکردیم و نکته مهم در برق هسته‌ای این است که کشور‌های دیگر همکاری نکردند که باز با خودباوری باید همین حرکت را در برق اتمی داشته باشیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان خرابکاری‌ها، حرکات تروریستی، ترور دانشمندان و... گفت: تلاش دشمنان در این حوزه، آن را به خط مقدم جبهه تبدیل کرده است و دانشمندان ما با تأکید و انگشت اشاره مقام معظم رهبری که خودتان بسازید، پای کار ایستادند و در موضوع سوخت ۲۰درصد که نیاز تهران بود، اقدام کردند. ما امروز نه‌تنها سوخت ۲۰درصد، بلکه سوخت ۶۰درصد را در دست تولید داریم.

وی با اشاره به تولیدات بخش سلامت و رادیو دارو‌ها از حرکت به‌سمت پلاسمادرمانی خبر داد و به نقش بسیار مهم آب سنگین اشاره کرد که متأسفانه دشمنان با اتهام بهره‌مندی از آن در تولید سلاح هسته‌ای ما را از آن منع می‌کنند. اگر ایستادگی مقام معظم رهبری نبود و ما وارد فناوری هسته‌ای نمی‌شدیم، الان خیلی عقب بودیم.

وی خاطرنشان کرد: چرخه پیشرفت کشور باید بدون وقفه حرکت کند و توان کشور باید برای پیشرفت کشور صرف شود و باید رنج و مشقت را تحمل کنیم تا به قله برسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->